Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

Szebbnél szebb rajzok érkeztek a meseillusztrációs rajzpályázatunkra (köszönet a szülőknek!), és megvannak a nyertesek is.

Nyereményük egy-egy figurás, ovisjeles gyerekpárna, illetve egy-egy 50%-os falvédő vásárlási utalvány. A zsűri kérésére mindhárman "első helyezettek" lettek, így ugyanolyan értékű nyereményt adunk.

Kategória: Mese

Többször írtunk már az új mesesorozatunkról, most egy kicsit az írójáról, Kalóz Editről mesélnénk.

Olvassátok szeretettel rövid interjúnkat vele, és ha még nem olvastátok Marci és Dorka történetét, akkor itt találjátok az első részét >>>

Kategória: Mese
2010. április 13. kedd, 15:11

Rajzpályázat gyerekeknek

Szépséges gyerekrajzokat várunk a Mesék a gyerekszobából c. mesesorozatunkhoz, amelyben Marci és Dorka kalandjait izgulhatjátok végig. Az első részt itt olvashatjátok el, a címe: A vár.
Katt ide hozzá! >>>

A folytatást pedig a megadott e-mail címre küldjük.

Kategória: Mese
2010. március 19. péntek, 21:34

Mesék a gyerekszobából (1. rész)

Egy különleges mesesorozattal szeretnénk most meglepni Benneteket, amelynek egy testvérpár, Dorka és Marci a főhősei, na meg Rumli, a cica és Mázli, a kiskutya. Amíg nem olvastátok, talán el sem tudjátok képzelni, mi minden érdekes, izgalmas dolog történhet egy gyerekszobában.Vigyor

Kalóz Edit meséi főleg a kisebbeknek szólnak, de nálunk a családban a nagyok (felnőttek) is alig várják már, hogy jöjjön a folytatás.  Íme az első rész:

Kategória: Mese
Kosár
A kosarad jelenleg üres.

Betti és Angi

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, hívj nyugodtan: +36-20-824-3326

Kellemes böngészést és olvasgatást kívánunk!

Betti és Angi

Facebook

Twitter

10 tanács