Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

Ha visszaküldenéd - az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) számú Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Fontos, hogy az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke.

Elállási joga érvényesítéséhez elegendő, hogy írásban Elállási nyilatkozat -át cégünkhöz a termék átvételt követő 14 (tizennégy) munkanapon belül eljuttassa. Az Ön által átvett terméknek nem kell 14 (tizennégy) munkanapon belül visszaérkeznie cégünkhöz. A Webáruházunkban szereplő összes megvásárolható termékre vonatkozik a 14 (tizennégy) munkanapos elállás lehetősége, függetlenül attól, hogy a termék akciós-e vagy sem. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget (termék vételára + postaköltség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget.

Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor nyugodtan fordulhatnak az Eladóhoz minőségi kifogásukkal.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket ide kattintva tekintheti meg.

Mese