Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

Rólunk

6 éve jött az ötlet, hogy egy olyan internetes áruházat hozzunk létre, ahol összeillő, igényes és főként természetes alapanyagú kiegészítőket válogathatnak össze a szülők a gyerekszobába.

Gergő és Sára

Angi, Betti, Boti, Sára

Kiss Bernadett vagyok, egy 8 éves kislány, Sára és egy 6 éves kisfiú, Gergő anyukája.
Eredetileg tanárként dolgoztam, de a gyerekek születése óta itthon vagyok. Időközben a vállalkozást is elkezdtük, így már nem mentem vissza a tanári pályára.

A vállalkozás ötlete is bennem merült fel először, mikor nem találtunk nekünk megfelelő kiegészítőket a gyerekszobába. Ha feliratkozol az értesítőnkre, én küldöm majd a hírleveleket az aktuális kedvezményekkel, hírekkel és újdonságokkal.

Angi és Boti

 

Kiss Angéla vagyok, egy alig több, mint 1 éves kisfiú, Boti anyukája.
Eredetileg fényképész a szakmám, az általam készített fotókat láthatod az oldalon.
Ha bármilyen kérdésed, problémád van, engem tudsz elérni a megadott számon: 20/824-3326. Ha épp nem veszem fel, valószínű Boti alszik. :) Később visszahívlak.
Én segítek Neked a megálmodott textilkiegészítő megtervezésében, az anyagválasztásban, mert én tartom a kapcsolatot a varrónőkkel, varrodákkal.

A számlázással, csomagfeladással kapcsolatos ügyeket is én intézem.

 

A család többi tagja (anyukánk, nagymamánk, párjaink)a „háttérmunkában” segítenek sokat, a csomagolásban, a weboldal alakításában és a gyerekek „szórakoztatásában” (amíg mi dolgozunk). Vigyor
A gyerekrajzok pedig, amiket az oldalunkon láthattok, Sára munkái.

Most már nálunk találod meg az interneten a legtöbb, legváltozatosabb textilkiegészítőket. Gyerekszobai falvédőink azért olyan sikeresek, mert egyedi tervezésűek, mindből csak 1 darab van.Bármilyen ötleted van, színben, méretben, mintában, igyekszünk megvalósítani.

Az oldalunk neve is azért lett KÖLYÖKVÁR, mert szeretnénk, ha a gyerekek jól éreznék magukat a kis birodalmukban. Ehhez nem kellenek drága bútorok, egy-egy jól megválasztott kiegészítővel is csodát tehetünk.


Interjú velünk a Blikk Nőkben:

Vállalkozó anyukák

Mese