Elfelejtett jelszó | Elfelejtett felhasználónév | Regisztráció

8 tanács falvédőválasztás előtt

  1. Nagyon fontos dolog: a méret. Mekkora az a hely, amit be akarsz takarni a falvédővel?  Ne felejtsd a füleket pluszba rászámolni a falvédő fölé! (Kb. 6cm) Ha nem tetszik, vagy nem fér el a fölső fül (mondjuk padlásszoba hajlatban), akkor kérhetsz rejtett füleket.

  2. Érdemes a mérettel kapcsolatban előrelátóan gondolkozni. A pici gyereknek pici ágyacskája van, de olyan hamar megnő a csemete, és az ágyat is ki kell cserélni. Így érdemes eleve hosszabb falvédőben gondolkozni. A hosszabb falvédőt túl lehet az ágy két oldalán engedni, vagy be lehet fordítani a saroknál L-alakban.

  3. Ha falvédőt rendelsz, mindenféleképpen említsd meg, hogy hova fogjátok tenni azt. Ha játszósarok mellé, akkor vagy strapabíróbb anyagúnak kell lennie, amit gyakrabban lehet mosni, vagy azt szoktuk javasolni, hogy az alapja egy kicsit sötétebb színű legyen.

  4. Ha ágyacska mellé szeretnétek a falvédőt, mert nagyon hideg a fal, akkor bélelt falvédőt ajánlunk. A pamutot és a polárt is lehet bélelni.

  5. A pamut egy természetes anyag. Ha a csöppség ágya mellé kerül majd a falvédő, és a kicsi szeret odabújni a falhoz, akkor mindenféleképpen a pamut a legjobb választás. A polár egy puha, de műszálas anyag. Színekben és formákban nagyon változatos falvédők készíthetőek belőle.  Ágy mellé, és játszósarokba is ajánljuk.

  6. A következő dolgok, amik nagyon fontosak: a színek és a formák. Milyen színekből képzeltétek el? Mi illik a falak és a berendezés színéhez? Mi legyen az uralkodó szín a falvédőben és mi legyen, ami csak éppen megjelenjen? Ha van olyan szín, amit nagyon nem szeretnétek, akkor azt is említsétek meg!

  7. Mindez szép és jó  :),  de ha Neked nagyon gyorsan szükséged lenne falvédőre, és nem tudsz 2-3 hetet várni, míg elkészül, akkor az oldalon több mint 200 db készleten lévő falvédőből válogathatsz. Ezeket akár már két nap múlva megkaphatod.

  8. Egy falvédő szinte teljesen megváltoztatja a szoba hangulatát. Tovább fokozhatod ezt a hangulatot a falvédőhöz illő kiegészítőkkel (ágytakaró, párna, textilkép a falra, zsebes tároló, …)

A falvédő rögzítéséhez itt találsz segítséget ---- Hogyan rögzítsük a falvédőt?

Mese